torsdag 4 november 2010

Frukostmöte med Business in Heart

Igår var det till att kliva upp i ottan då jag, efter att ha träffat Blanche Engberg på EQuiz-mötet (se längre ner), blev inbjuden till det kvinnliga nätverket Business in Heart (BiH) på frukostmöte och mingel.

BiH håller möte varannan onsdag på Restaurang Klaffbron och där bjuder MiaMarias Catering på en liten men fantastiskt välgjord frukostbuffé - sconesen var mästerliga!

Det ska erkännas att jag inte var så pigg på att gå på detta möte, främst för att det är ett kvinnligt nätverk - igen. Jag har varit på så många seminarier och träffar med driftiga damer den senaste tiden att jag känner att nä, nu får det banne mig bli fokus på entreprenörskap och inte kvinnligt entreprenörskap.

Som väl var tog jag mig dit och träffade, så klart, ett gäng trevliga och inspirerande damer samt Fredrik Sieradzki från PR-byrån Kommunicera som bl a pratade lite om skillnaderna mellan begreppen reklam och PR.

Det korta föredraget följdes av korta presentationer av oss som var där, först medlemmar och därefter gäster. Vid efterföljande mingel skapades nya kontakter som kanske leder till affärer, men om inget annat var det en bra start på dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar