måndag 7 maj 2012

Nu så!

Jag är numera med i She Creatives Öresunds styrgrupp vilket känns mycket bra!

Ingen som läst på min blogg tidigare har kunnat undgå mina inlägg om She Creatives; "ett nätverk för kvinnor som är kreatörer inom reklam, webb och film. Tillsammans vill vi skapa möjligheter för skarpare, starkare och mer synliga kreatörer som är kvinnor".

Behövs det nätverk? Kvinnliga nätverk? Jajemen, enligt min mening är alla nätverk av godo, mot vem det än riktar sig! Till stor del handlar det om att hitta en inspirerande och utvecklande miljö, vad för typ av nätverk det än må vara. Varje nätverk har sedan sina olika mål och riktningar vilket är viktigt för att olika frågeställningar ska få ta plats och synas, om så för en kortare eller längre tid.

För min del har She Creatives varit mycket viktigt under mina första år som egen företagare. Här har jag fått stöd och inspiration, samarbeten och jobbmöjligheter har skapats och framförallt har kontaktnätet utvidgats, vilket är guld värt.

I detta att bli sin egen handlar det inte bara om att visa och bevisa sin yrkesskicklighet utan även att sälja in sin produkt, utvecklas och ha koll på vad som krävs från diverse myndigheter när man ska driva företag. Och jag är ju verkligen inte ensam i mina tankar och funderingar har jag märkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar