fredag 3 september 2010

Mingelhösten har börjat!

Det har hunnit gå ett tag sedan jag senast skrev på bloggen och det kan ses som ett gott tecken - jag har helt enkelt har haft lite att göra.

Förutom jobb som är på gång så har jag varit på mingel och frukostseminarium.

Det började med MediaMingel på Hipp den 26 augusti. Förutom mingel var det ca en timmes paneldebatt om det personliga varumärket; vad det innebär, hur man jobbar med det, vilken betydelse det har. Samtalen kom att involvera de sociala medierna och hur man använder dem för att marknadsföra sig själv och sitt företag. Alltid intressant, ämnet ligger i tiden och är väldigt aktuellt på många möten och debatter men jag kan känna att; hur kommer jag vidare? Det måste bli nästa ämne att ta upp. Min erfarenhet är att det är personliga kontakter som ger uppdragen.

I onsdags var det upp i ottan för att delta på frukostseminarium arrangerat av Wednesday Relation, ett nätverk främst inom marknadsföring och försäljning. Gäster var Mårten Ohlin och Richard Lindberg från Echolize. Deras affärsidé är individsegmenterad reklam via reklamfinansierad nedladdning av musik och så småningom kanske även böcker. Läs mer på deras hemsida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar